Wednesday, 2 March 2011

Ampoule Vitamin C



Mari kita berkenalan dengan vitamin C & Purifying ampoule. Biasanya ampoule ni digunakan di salun. Jadi sebab tu kalau lepas facial tu muka kita nampak berseri-seri ajer . sebenarnya beautician guna ampoule dalam treatment mereka. Macam mana nak guna Amp oule? 
1) Cuci muka bersih 
2) Scrub ( untuk kulit byk jerawat jgn scrub terlalu kuat) dan cuci hingga bersih 
3) Pakai Toner 
4) Sapukan Ampoule (urut-urut hingga meresap ke dalam kulit)gunakan mesin ultrasonic jika ada. urut dari bawah keatas.Jangan urut songsang.
5) Pakai Mask (10-15 minutes)(pilih 3 d powder mask yang sesuai dengan masalah kulit) 
6) Pakai Moisturiser/Night cream Ataupun.. 
 
Lepas lakukan langkah 1-4 saja. Enhanced by Smiley Central sy pun buat mcm tu sebelum tidur ***Ampoule mesti digunakan sekali sahaja kerana ia boleh bertahan selama 4 jam selepas botol dibuka ***
1) PHYTODERM Vitamin C Ampoule vitamin c boleh mencerahkan kulit,menegangkan kulit,menaikkan seri wajah,menaikkan tahap keimunan badan,meransang penghasilan colagen semulajadi badan. ha..ok rasanya betapa tingginya khasiat vitamin c kalau hari2 sapu kat muka kita ni kan...jadi buat apa nak buat suntikan vit c mahal-mahal...guna ampoule pun boleh langsung tak sakit...malah lebih selamat. Hasil testimonial pengunaan vitamin c ampoule buat kulit berseri dan gebu ..betul tak he,,he Vitamin c sesuai kalau nak menten 3 x seminggu.. Sesuai untuk: Semua jenis kulit. peringatan : must be finished ASAP because this is PURE Vitamin C ampoule.Don't keep too long coz it is the same as oranges will change colour coz it is 100% Pure with no chemical added.
2) PHYTODERM Purifying Ampoule FUNGSI: Control oil sebum production. Good for acne,oily skin,sensitive oily skin. HA Cam gitulah yg ni sesuai untuk kulit yg bermasalah ,jerawat dan sensitif..jgn risau..ampoule rasanya nyaman..tak menyakitkan langsung.. kita boleh guna ngan selamat dan ceria....so sapa nak merasa kulit halus...dan pulih dari masalah anda gunalah selalu ampoule ..ni kalau boleh setiap malam...dah dpt murah ni..tak mahal pun..kalau kat beauty center lagi mahal. Ampoule ini mampu mengeringkan dan menghapuskan jerawat, kerana purifying akan membuang toxin pada kulit muka, rawatan ini mestilah disusuli dengan soothing ampoule untuk menghalang kulit berminyak dan kotoran melekat pada kulit muka dan naik jerawat balik. selain itu mestilah guna dengan mask ( green pea mask atau green apple mask) untuk dapat hasil yang maximum. Sesuai untuk kulit: kulit berminyak,berjerawat,untuk rawatan,dan sensitive, TIDAK sesuai untuk :kulit kering,kulit yang semakin berusia, Produk Dari France. 
 PHYTODERM Vitamin C Ampoule
This Vitamin C Ampoule from Phytoderm is designed for use with all skin types.
**********************************************************************************
This ampoule has good purifying and astringent qualities that helps detoxify the skin and also tightens pores.

Application Method:
1) A duration of 10-15 days is recommended to achieve maximum results.
2) After cleansing, evenly distribute the ampoule solution over the face, neck and décolleté.
3) Massage lightly with a pinching movement until the solution is absorbed.
4) Apply day cream or foundation in the evening as preferred before using any night cream.

Ingredients:

* Purified water
* Vitamin C extract
* Sodium Hyaluronate (10% Solution)
* Glycerin
* Ascorsibilane Palmitate
* Orange extract
* Phenoxyethanol
* Propylene Glycol
* Hydroxyethlycellulose
* Methyldibromo Glutaronitricle
* Methylchloroisothiazolinone
* Methylisothiazolinone


*Each box contains 10 bottles of ampoule.

Harga: RM55/box termasuk postage untuk semenanjung
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment